Beter Slapen

Viscotex Biedt Garantie Op Een Betere Nachtrust

Daarnaast helpt dit speciaal ontwikkelde kussen ook nog tegen snurken en biedt het een levenslange garantie

Sandra Peters - 19 januari 2023

Een nog nooit eerder vertoonde levenslange garantie op een kussen komt nu ook naar Nederland! Naast de extreem hoogwaardige kwaliteit biedt dit kussen ook nog een oplossing tegen snurken.

Geniet van een overheerlijke nachtrust, de zachtheid van dit kussen is op geen enkele manier te evenaren. Doordat het kussen zo lang mee gaat is het ook nog eens heel erg duurzaam. Verder in dit artikel vertellen we hier meer over.

Wat zijn de grote voordelen?

Het Viscotex Anti-Snurk kussen is op een zeer duurzame manier ontwikkeld met grondstoffen die uit Duitsland komen. Hierdoor wordt het kussen volledig in Europa geproduceerd. Door gebruik te maken van een exclusieve samenstelling gaat het kussen je leven lang mee.


Door de speciaal ontwikkelde vorm zal deze perfect helpen tegen het snurken van jou of je partner. Gezien de lovende reacties die we krijgen van onze klanten kunnen we dan ook wel met zekerheid zeggen dat het echt heel goed werkt.


Dat is nog niet alles, het kussen van Viscotex zal ook nog eens uitstekend helpen tegen rug- en nekklachten, ook hier is uitvoerig onderzoek naar gedaan en laat zien dat binnen 2 weken de pijn al minder wordt.

Wist je dat?

1) Je per nacht tot wel 2,5 liter water kan verliezen? Dit zal gedurende de nacht voornamelijk weer netjes opdrogen in je kussen. Door het unieke vocht-afvoer systeem van de Viscotex kussens zal dit niet in je kussen achterblijven.

2) De meeste bacteriën zich ophopen in je kussen? Doordat het Viscotex kussen volledig anti-bacterieel is zul je hier niet zo snel last van krijgen. Zeker door de extreem goede ventilatie waar het kussen over beschikt.

“Dit is het laatste kussen dat ik hoef te kopen met de levenslange garantie, nog nooit eerder gezien!”

Zoals hierboven goed te zien is zijn de honderden ventilatiekanalen van belang voor een goede nachtrust. Door de exclusieve samenstelling van materialen wordt de druk perfect verdeeld.

Hoe helpt het tegen snurken?

Daar kunnen we helaas niet te diep op ingaan want dit is wel echt de kracht van het merk Viscotex. Het helpen tegen snurken wordt gegarandeerd op een aantal belangrijke punten. Eén daarvan zijn de ventilatiekanalen op de juiste plek te plaatsen. Hierdoor krijg je een unieke luchtstroom dat wordt veroorzaakt door de vorm van het kussen. De uitsparing in het het midden is niet zomaar op deze manier geplaatst.

Bij Viscotex zijn ze ervan overtuigd dat het komt door het combineren van verschillende technieken die voorheen al gebruikt werden. Deze zullen elkaar versterken en ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van je nachtrust zonder dat het snurken je hierin belemmerd.


Extreem concurrende prijzen

Gezien Viscotex net nieuw is in Nederland wil het zijn naamsbekendheid zo snel mogelijk vergroten. Dit doen ze door met flinke kortingen te stunten waar jij als consument flink van mee kan profiteren.

Dit zal slechtst tijdelijk zijn, Viscotex is bezig om de kussens in zo veel mogelijk winkels te krijgen zodat je op korte termijn ook de kussens in levende lijven kan uitproberen. In de tussentijd geven ze maar liefst 30 dagen proefslapen.

“Met 30 dagen proefslapen heb je alle rust en tijd om het kussen goed uit te kunnen proberen! Dat heeft mij echt overgehaald.”

Hoe kunnen jullie levenslange garantie geven?

Omdat we bij Viscotex zo zeker zijn van onze zaak kunnen we tijdelijk gratis en voor niets onze levenslange garantie aanbieden. Door de exclusieve grondstoffen die gebruikt worden voor het traagschuim op een bepaalde manier te combineren krijg je een uniek kussen. De grondstoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden in Duitsland gewonnen.

Omdat de kussens niet uit veren bestaan en door de exclusieve samenstelling zal het nooit zijn kracht verliezen. Je bent dus niet alleen goed bezig voor je portemonnee maar ook nog eens voor het milieu. Je hoeft hierna nooit meer een nieuw kussen te kopen!


Feiten over kussens:

*Per persoon verbruiken we wel 20 tot 25 kussens per leven. Dit zorgt voor heel veel onnodig afval.

*synthetisch kussen zijn heel goedkoop maar extreem slecht voor het milieu, ze gaan maar 1-2 jaar mee.

*De meeste kussen al het vocht vasthouden, dit droogt op en zorgt voor heel veel bacteriën en ziektes.

“Ongelooflijk hoeveel kussens we verbruiken en hoeveel afval dit produceert. Geef mij maar een Viscotex.”

Compact en Duurzaam verzonden

We vinden het belangrijk dat onze kussens ook op een duurzame manier bij de klanten aankomen. Ze worden daarom zeer compact opgerold zodat ze minder ruimte in beslag nemen, in vergelijk tot andere kussens worden die van ons niet vacuum verpakt maar gewoon opgerold. Deze zullen op natuurlijk wijze weer in de volle toestand komen en voor de perfecte ondersteuning van je hoofd zorgen.

Met het Viscotex kussen ben je verzekerd van een duurzaam en milieuvriendelijk product die ook nog eens helpt tegen snurken.


Waarom kiezen voor het Anti-Snurk kussen?

1. Levenslange garantie

Dit maakt het niet alleen zeer voordelig maar maakt het ook nog eens extra duurzaam. Profiteer van deze tijdelijke actie en ontvang gratis levenslange garantie op de Viscotex kussens.

2. Duurzame productie

Wij vinden het klimaat ook belangrijk en hebben daarom voor een duurzame productie gekozen in Europa. Zo slaap je nog lekkerder op het Viscotex kussen.

3. 30 dagen proefslapen

Natuurlijk wil je eerst even kijken of het wat is, daarom kan je bij ons altijd 30 dagen proefslapen. Zonder verplichtingen en kleine lettertjes.

4. Helpt tegen snurken

Niet geheel onbelangrijk, dit kussen helpt je ook nog eens van het snurken af. Dit kan voor zowel jou als je partner heel veel voordelen brengen.

“Ik vind het belangrijk dat het kussen op een duurzame manier wordt geproduceerd. Hierdoor slaap ik een stuk lekkerder!”

Hoe kan ik betalen wat is de levertijd?

1. Verzending uit Nederland

Onze kussens liggen gewoon op voorraad in Nederland en worden de volgende dag netjes geleverd wanneer je voor 16:00 je bestelling plaatst.

2. Gratis verzending

Wanneer je bij ons 2 of meer kussens besteld zullen we deze helemaal gratis bij je afleveren.

3. Meerdere betaalopties

Je hebt bij ons de keuze uit verschillende betaalmethodes, denk hierbij aan Klarna, iDEAL, Bancontact, CreditCard en Paypal.

Onze Conclusie:

Echt een super goed kussen voor een zeer schappelijke prijs. Zeker als je ook nog last van snurken hebt is dit wel echt het kussen dat jij nodig hebt.

Het grote voordeel is natuurlijk dat dit echt het laatste kussen is dat je nodig hebt. Je kan hem gewoon wassen en zal daardoor altijd fris blijven, daarnaast heb je altijd de perfecte ondersteuning voor je hoofd en voldoende nachtrust is gegarandeerd.

Geen last meer van nek- of rugklachten en ook nog eens niet meer snurken. Geen reden om niet over te stappen op het anti-snurk kussen van Viscotex.

Alle voordelen op rij:

1. Helpt tegen snurken

2. 30 dagen proefslapen

3. Levenslange garantie

4. Niet-goed-geld-terug garantie

5. Duurzame productie

6. Achteraf betalen

7. Levering binnen 1-2 werkdagen

8. Duurzame en compacte levering


Exclusieve actie voor onze lezers

Omdat Viscotex de naamsbekendheid wilt vergroten hebben we een speciale actie voor onze lezers opgezet.

Zo krijg jij vandaag maar liefst €30 korting op je eerste bestelling bij Viscotex.

Let op! Het gaat momenteel heel snel met het aantal bestelling en we hebben maar een beperkte voorraad. Wacht dan ook niet te lang en profiteer van deze hoge korting.

Vele klanten gingen je al voor en zweren bij dit product

Wat klanten zeggen over de Viscotex:

Tijdelijk Extra Voordeel voor onze Lezers