Veelgestelde Vragen


Heb je nog vragen over onze kussens dan kan je de meeste antwoorden hieronder vinden. Mochten deze er nog niet bijstaan laat het dan even weten via help@viscotex.co dan zorgen wij dat de vraag er voor iedereen bij komt te staan.


Veelgestelde vragen

Een Viscotex kussen komt met een levenslange garantie. Dit betekent dat als er ooit problemen optreden met het kussen, zoals vervorming of verlies van stevigheid, wij deze zullen vervangen of repareren zonder extra kosten voor jouw. Dit geeft je de zekerheid dat je een hoogwaardig product koopt dat jarenlang meegaat, zonder zorgen over eventuele toekomstige kosten. Bovendien is dit een teken dat wij vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en bereid zijn om achter deze te staan.

Onze kussens worden op een duurzame manier gemaakt in Turkije. Kussens die in Turkije worden gemaakt met grondstoffen uit Duitsland worden beschouwd als een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar hoogwaardige slaapcomfort. De grondstoffen uit Duitsland worden gezien als van de beste kwaliteit in de wereld en worden gekenmerkt door hun duurzaamheid en stevigheid. Bovendien worden deze grondstoffen vaak gebruikt in luxe kussens die in Europa worden verkocht, daar profiteer jij van. Onze fabrikant in Turkije heeft de reputatie voor het maken van kussens met uitstekende afwerking en precisie. Dit, gecombineerd met de hoogwaardige grondstoffen uit Duitsland, leidt tot kussens die van topkwaliteit zijn en die jarenlang comfort en ondersteuning bieden met een levenslange garantie.

Heb je net een Viscotex kussen besteld en ben je benieuwd wanneer je het in huis kunt verwachten? Dan zal het je vast plezieren te horen dat de levertijd in Nederland en Belgiƫ zeer snel is. Wanneer je voor 16:00 besteld, wordt je kussen binnen 1 werkdag geleverd. Dit betekent dat je snel kunt genieten van het comfort en de ondersteuning van je nieuwe kussen. Ook als je snel een vervanging nodig hebt voor een oud of beschadigd kussen is deze snelle levertijd handig. Dus, wees gerust, je hoeft niet lang te wachten voordat je kunt genieten van je nieuwe Viscotex kussen!

Fantastisch nieuws voor degenen die op zoek zijn naar een Viscotex kussen! We zijn blij om aan te kondigen dat we onze kussens binnenkort ook gaan verkopen in winkels door heel Nederland. Momenteel is onze showroom in Utrecht de enige plek waar je onze kussens kunt bekijken en kopen, maar later dit jaar zullen er meer locaties bijkomen. Dit betekent dat je de kans krijgt om onze kussens in levende lijve te bekijken, voelen en testen voordat je een aankoop doet. Dit geeft je de zekerheid dat je een kussen koopt dat aan al jouw wensen voldoet. Blijf op de hoogte via onze website of social media voor updates over de verkooplocaties die binnenkort beschikbaar zullen zijn.

Bij Viscotex geloven we dat onze kussens de beste keuze zijn voor een goede nachtrust, maar we begrijpen dat het kiezen van een kussen soms moeilijk kan zijn. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om zorgeloos 30 dagen te proefslapen met onze kussens. Zo kun je in alle rust testen of onze kussens aan jouw verwachtingen voldoen. Mocht het kussen toch niet naar jouw tevredenheid zijn, dan kun je het retourneren en krijg je je geld terug. Dit geeft je de zekerheid dat je een weloverwogen keuze maakt en dat je tevreden bent met je aankoop. Proefslapen met onze kussens geeft je de kans om te ontdekken hoe het is om elke nacht in comfort te slapen.

Als je op zoek bent naar een kussen dat je leven lang meegaat, dan is het Viscotex kussen de perfecte keuze voor jou. Onze kussens zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en zijn ontworpen om te lang mee te gaan. Door de duurzame constructie en gebruik van hoogwaardige grondstoffen, kunnen onze kussens je hele leven meegaan. Dit betekent dat je nooit meer een nieuw kussen hoeft te kopen, zelfs bij dagelijks gebruik. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee maar ook voor het milieu. Door een Viscotex kussen te kopen, steun je niet alleen jouw eigen welzijn, maar ook dat van de planeet.

Een schoon kussen is belangrijk voor een goede nachtrust en hygiƫne. Gelukkig is het onderhouden van een Viscotex kussen eenvoudig. De kussensloop is afneembaar en kan gewoon in de wasmachine worden gewassen. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over vlekken of onaangename geurtjes en kun je altijd genieten van een fris en schoon kussen.