Waarom Viscotex?


Dat antwoord is natuurlijk simpel, omdat wij de beste zijn! Alle gekheid op een stokje, wij zijn op een hele andere manier naar de hele kussen industrie gaan kijken. Hier zijn we erachter gekomen dat er steeds meer goedkope kussens worden verkocht die je na een aantal maanden alweer weg kunt gooien. Dit moest anders vonden wij bij Viscotex en hebben de kern volledig opnieuw ontwikkeld. Hierdoor is het niet alleen een stuk duurzamer maar gaat deze ook nog je hele leven mee.

Om dit te durven hebben we jarenlang onderzoek gedaan naar wat men nou echt wilt in een kussen. Het gaat hier natuurlijk om dat je lekker slaapt, iedereen slaapt anders dus dat maakt het ook direct wat lastiger. Het is ons gelukt om een traagschuim te ontwikkelen die op basis van gewicht de beste ondersteuning geeft. Dit wil zeggen dat deze altijd perfect zal meeveren wanneer je het hoofd op het kussen legt.

Op deze manier hebben we een kussen kunnen ontwikkelen die geschikt is voor iedereen. We geven zelfs 30 dagen proef zodat je toch nog eerst goed kunt aanvoelen of we het wel echt bij jou past.

Wordt dit ook jouw laatste kussen?